Thuis » Algemene voorwaarden » Uitlaatservice

Uitlaatservice

 

- Het intakegesprek is geheel kosteloos.

 

- Uw hond dient de basiscommando's te bezitten (wacht, blijf, zit, kom, nee).

 

- Uw hond dient de jaarlijkse inentingen (Weil, Parvo, Hepatitus Contagiosa Canis, Carré) en het liefst ook kennelhoest te ontvangen.

 

- Uw hond dient preventief behandeld te zijn tegen vlooien en wormen.

 

- Uw hond zal voordat de wandeling begint een penning van Having a doggy day met telefoonnummer ontvangen voor het geval van weglopen. Na de wandeling wordt deze eraf gehaald.

 

- Reuen dienen gecastreerd en teven gesteriliseerd te zijn, indien ze in een groep geplaatst willen worden.

 

- U dient minimaal WA-verzekerd te zijn waarin de hond is meeverzekerd. U blijft ten alle tijde aansprakelijk voor uw hond.

 

- Uw hond wordt bij u thuis opgehaald en weer teruggebracht door Having a doggy day.

 

- Having a doggy day is in het bezit van uw huissleutel, waarvoor een sleutelcontract is getekend.

 

- Een hond kan geweigerd worden bij gebrek aan vertrouwen aan beide kanten, (besmettelijke) ziekte, loopsheid, zwangerschap of agressie.

 

- Het annuleren van een wandeling dient minimaal 24 uur van tevoren worden gedaan, anders wordt de wandeling alsnog in rekening gebracht.

 

- Having a doggy day is niet aansprakelijk voor verlies van de hond en/of toebehoren. Uiteraard wordt er alles aan gedaan om dit te voorkomen en hem/haar terug te krijgen.

 

- Mocht uw hond in een ongeval terecht zijn gekomen, heeft Having a doggy day het recht om naar de dichtstbijzijnde dierenarts te gaan om uw hond te laten behandelen. De kosten zijn ten alle tijden voor de eigenaar.

 

- Having a doggy day kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ziektes, infecties of andere aandoeningen, verwondingen die uw hond op kan lopen of andere honden kan aanbrengen. 

 

- Having a doggy day zal uw hond zo schoon en droog mogelijk afleveren en is niet aansprakelijk voor eventuele schade die de hond maakt in huis.

 

- Having a doggy day laat uw hond uit in een groot bos of strand waar ze los mogen lopen. 

 

- Het contract kan per direct beëindigd worden bij wantrouwen en/of het niet betalen van de gegeven diensten zoals afgesproken.  De eventuele juridische kosten is voor de voormalige klant.

 

- Het contract is doorlopend en kan beëindigd worden middels goed overleg van de klant en Having a doggy day.

 

- Twee weken voor het einde van een strippenkaart zal een factuur gestuurd worden, voor hetzelfde nieuwe strippenkaart, naar het gegeven e-mailadres en moet deze binnen twee weken betaald worden.

 

- Losse wandelingen en andere diensten dienen vooraf betaald te worden, contant of via overboeking.

 

Volledig versie:

Algemene voorwaarden Uitlaatservice
PDF – 260.4 KB 22 downloads