Thuis » Over mij

Over mij

 

Mijn naam is Sasha ter Haar, ik ben 30 jaar jong en ik kan met trots zeggen dat ik eigenaar ben van een leuke en gezellige honden uitlaatservice en verzorgingsservice (ook wel dieroppas genoemd) 'Having a doggy day'.

 

Na een lange zoektocht, ben ik eindelijk erachter gekomen wat ik wil gaan doen: uitbaten van mijn eigen hondenpension. En zo heb ik eerst genoten van de studie Dierverzorging en ben ik daarna verder gegaan met de studie Uitbater Hondenpension. Om rustig aan op te bouwen begin ik met deze twee diensten aan te bieden en zal Having a doggy day uiteindelijk een hondenpension worden.

 

Toen ik elf jaar was kregen wij een retriever/labrador pup, genaamd Saba, in huis en vanaf dat moment leerde ik hoe het was om verantwoordelijk te zijn voor een ander dier. Zo gingen wij in de pauzes lekker wandelen, na school spelen, op avontuur en natuurlijk nutteloze, maar leuke trucjes leren, zoals high-five, dubbele high-five, lig dood en kusje (deze hoefde je niet echt aan te leren, deed ze zo ie zo al met veel liefde). Toen ik ging studeren in Utrecht, ben ik in Den Haag gebleven om dicht bij haar te blijven. Helaas is zij niet meer in ons midden, maar zij blijft altijd in mijn hart.

 

Op dit moment heb ik twee lieve, maar ondeugende poezen in huis, Prinses en Bailey. Door hun, en Saba, weet ik hoe belangrijk en moeilijk het is om iemand te vinden die je kan vertrouwen om je geliefde huisdier bij achter te laten. Ik wil deze stress graag bij jou wegnemen.