Welkom » Werkwijze

Stap 1: Contact

U heeft interesse in de hondenuitlaat- of de verzorgingsservice die ik aanbied. Dus stuurt u mij een e-mail met de gegevens van u en uw huisdier, van welke dienst u gebruik wilt maken en de benodigde dagen om deze dienst uit te voeren. Ik zal u zo snel mogelijk contacteren met alle informatie waar u naar vraagt en nadat u hiermee akkoord bent gegaan, kunnen wij een afspraak maken voor een kennismaking.

 

Stap 2: Kennismakingsgesprek

Honden uitlaatservice:

Ik kom langs bij u thuis om kennis te maken met u en uw hond(en). Na de kennismaking, ga ik samen met u en uw hond(en) een kleine wandeling maken, zo kan ik observeren hoe uw hond op u en anderen reageert. Wanneer de wandeling gedaan is en de hond voldoet aan de eisen, maken wij een afspraak voor een één op één wandeling met mijzelf en de hond - dit zodat de hond en ik elkaar beter leren kennen. Daarna zal uw hond(en) een proefwandeling hebben met de groep en wanneer dit een goede combinatie is, kunnen de contracten worden ondertekend. Dit gebeurd in tweevoud: één voor uw en één voor mijn administratie. 

Verzorgingsservice:

Ik kom langs bij u thuis om kennis te maken met u en uw huisdier(en). Wanneer u gerust bent dat ik goed voor uw huisdier zal zorgen, kunnen de contracten ondertekend worden. 

 

Stap 3: Wandeling en/of verzorging

Op de afgesproken dag(en) kom ik uw hond(en) ophalen en terugbrengen na een fantastische wandeling door het bos. Of kom ik langs om voor uw huisdier(en) te zorgen: vers water en voeding geven, verblijf verschonen en natuurlijk liefde geven. De sleutel lever ik het liefst persoonlijk terug wanneer u hiernaar vraagt.