Welkom » Werkwijze

Stap 1: Contact

U bent op zoek naar een leuke hondenuitlaatservice voor uw hond, dus neemt u contact met mij op via de mail of telefoon om informatie uit te wisselen en om een afspraak te maken om elkaar te leren kennen.

 

Stap 2: Kennismakingsgesprek

Ik kom op de afgesproken datum en tijd langs om kennis te maken met u en uw hond(en). Na een kort gesprek gaan wij samen met uw hond(en) een korte wandeling maken in een losloopgebied, zodat ik kan zien hoe uw hond met u is, hoe hij/zij op andere honden reageert en maakt uw hond ook meteen kennis met mijn fluitjes en aandachtsgeluiden.

 

Stap 3: Eén op één wandeling 

Daarna zal ik op een andere dag alleen met uw hond op stap gaan, zodat wij, uw hond en ik, een band op kunnen bouwen. Hier wordt er nog beter kennisgemaakt met mijn fluitjes en andere geluiden en oefenen wij de recall (hierkomen).

 

Stap 4: Groepswandeling

En dan mag uw hond mee voor een proefwandeling met de uitlaatservice! Ik haal uw hond op bij u thuis of in de winkel en ga hem/haar introduceren aan de groep. Wanneer het een goede match is in de groep, kan uw hond mee met de hondenuitlaatservice Having a doggy day!

 

Er zijn wel bepaalde voorwaarden waaraan uw hond moet voldoen om mee te mogen met de hondenuitlaatservice:

- Uw hond kent in ieder geval de volgende basiscommando's: hier, wacht/stop, nee/bah;

- Uw hond krijgt zijn jaarlijkse vaccinaties (Weil, Parvo, Kennelhoest);

- Uw hond wordt behandeld tegen wormen, teken en vlooien;

- Uw hond is verzekerd;

- Uw hond is goed met andere honden, dieren en mensen;

- Uw hond is ouder dan één jaar;

- Uw hond is (chemisch) gecastreerd/gesteriliseerd.