Welkom » Werkwijze

Stap 1: Contact

U heeft interesse in de hondenuitlaatservice die ik aanbied. Dus stuurt u mij een e-mail met de gegevens van u en uw huisdier en de dagen dat u wilt dat ik uw hond uitlaat. Ik zal u zo snel mogelijk contacteren met alle informatie waar u naar vraagt en nadat u hiermee akkoord bent gegaan, kunnen wij een afspraak maken voor een kennismaking.

 

Stap 2: Kennismakingsgesprek

Ik kom langs bij u thuis om kennis te maken met u en uw hond(en). Na de kennismaking, ga ik samen met u en uw hond(en) een kleine wandeling maken, zo kan ik observeren hoe uw hond op u en anderen reageert. Wanneer de wandeling gedaan is en de hond voldoet aan de eisen, maken wij een afspraak voor een één op één wandeling met mijzelf en de hond - dit zodat de hond en ik elkaar beter leren kennen. Daarna zal uw hond(en) een proefwandeling hebben met de groep en wanneer dit een goede combinatie is, kunnen de contracten worden ondertekend. Dit gebeurd in tweevoud: één voor uw en één voor mijn administratie. 

 

Stap 3: Wandeling 

Op de afgesproken dag(en) kom ik uw hond(en) ophalen en terugbrengen na een fantastische wandeling door het bos. Mocht uw hond nat en vies zijn, wordt hij zo goed mogelijk droog gemaakt met een handdoek en mocht het nodig zijn ook geborsteld.